Himlen
 Kennelägare
 
Eva Lindquist
Malidsvägen 26
511 99 Sätila

Tel: 0301-425 50
Mob: 0704-23 23 94
 Gästboken
 
 
 
ayo

2002-01-28/2007-08-08
Sidan om min älskade SUCH, DKUCH
Little Frogs Black Opal "Ayo"

Min underbara vita marsmallow!! Den 8 Augusti 2007 lät jag dig bli fri från din sjukdom! Du min älskade kille du blev blott 5½år gammal.

Du kom tillbaka till mig när du var 19 månader. En glad kille med stor potensial. Tanken var aldrig att du skulle stanna, men när du väl kom hem kunde jag inte vara utan dig! Det var som om vi var menade för varandra. Du var mig ständigt trogen och du fanns alltid vid min sida.
Du har aldrig någonsin tidigare varit sjuk. Jag tror det var därför beskedet om din lymfcancer var så svårt att acceptera. Bara 2 månader efter du fått din diagnos var du så pass mycket sämre att vi var tvugna att ta det svåra beslutet att låta dig somna!
Du är en stolt far till 23 valpar i Sverige, 16 i Norge,
3 i Danmark. Tack vare dem kommer alltid en bit av dig finnas kvar.
Jag saknar dig och din värme. Jag saknar dina hasselnötsbruna ögon som studerade min minsta rörelse. Du gjorde allt jag bad dig om, ja du var fantastisk på alla sätt! Du har påverkat och imponerat många och du kommer alltid att förbli ihågkommen. Livet utan dig är tomt och tyst. Jag kommer aldrig mer få höra dina djupa suckar eller ditt glada skall. Jag vet att du har det bättre nu! Men det saknas en stor del av mitt hjärta... inte förrän vi är återförenade kan det bli helt igen. TACK för den allt för korta tiden jag fick låna dig! Ta väl hand om dig tills vi ses igen!!

God natt min älskade prins Ayo!
Det kommer aldrig finnas en så underbar hund som DU!!

EVA OCH LARS

ayo