Himlen
 Kennelägare
 
Eva Lindquist
Malidsvägen 26
511 99 Sätila

Tel: 0301-425 50
Mob: 0704-23 23 94
 Gästboken
 
 
 
Lisa

1997-04-28/2011-06-07
Sidan om min älskade SUCH SV-98 Sunstaffs Que Sera Sera "Lisa"

Min underbara själsfrände!!
Den 7 Juni 2011 lät jag dig stilla somna in! Du min fantastiska stamtik blev stolta 14år gammal.

Lisa min svarta diamant!
Första gången jag träffade dig var 1998 och du var 1år gammal. Vi "klickade" och hade något speciellt!
Du var inte min men jag visste att ett barn utav dig var det närmsta jag kunde komma...
År 2000 var den långa väntan över och du födde mig en fantastisk dotter, Maijken, som blev min första internationella utställnings champion!
Jag vet att du aldrig fann DIN plats där du bodde... alltid utanför flocken och inte med gemenskapen. Du gjorde vad du kunde för att protestera. Åt möbler och kissade inne... när dina ägare bestämde sig för att gå skilda vägar följde du med din matte till en lägenhet som du hatade! Många var det som försökte ta hand om dig men du blev bara mera vilsen... efter ett tag fick jag erbjudandet att ta hem dig till min flock. Svaret var enkelt. Självklart JA!
Det var en osäker tjej med en hel del rädslor som jag hämtade hem. Du blev överlycklig när vi träffades igen fast det gått flera år sedan sist!
I 6mån var du min.... sedan krävde husse dig åter. Åh jag önskar att jag krävt att du skulle få stanna. Jag vet att det året vi var ifrån varandra inte var enkelt för dig. Flera slagsmål med andra hundar, började kissa inne igen mm
När samtalet kom kl:23 på kvällen... Hämta henne nu eller så tar jag bort henne imon... jag ringde genast min chef o. tog semester dagen efter. Satte mig i bilen o. hämtade dig nästa dag! Krävde att få stamtavla och alla papper på dig för nu var du min och bara min!!!!!
Hos mig har du aldrig varit utanför! Astrid tog emot dig med öppna tassar! Maijken din dotter blev så lycklig att se sin mor åter! Jag såg hur du växte dag för dag! Du hade för första gången någonsin kommit HEM!
Du är stolt mor till 4.a kullar med totalt 22 fantastiska valpar. Du är min stamtik som jag stolt baserat hela min avel runt!

Åren gick och du har fått vara frisk! För 2 år sedan fick du ett diskbråck i nacken. Du var då 12år och jag valde att inte utsätta dig för en operation. Sakta tappade du muskler och dina rörelser blev mer och mer ostabila. Minnet och hörseln blev allt sämre. Den 28 april 2011 blev du 14år gammal! Då lovade jag mig själv att du skulle slippa nästa vinter... men varför vänta tills du blev sämre av kylan??
Vi lät dig somna på en bra dag! Förra veckan hade jag semester och kunde njuta hemma med dig. Idag hade husse semester och kom med dig till mig! I våra armar somnade du sedan tryggt in!

Hälsa de underbara där på andra sidan! Astrid kommer bli så glad när ni är återförenade! Massor med kramar från din stolta matte!!!

God natt älskade Lisa!
Det kommer aldrig finnas en hund som DU!!

EVA OCH LARS

Lisa