Himlen
 Kennelägare
 
Eva Lindquist
Malidsvägen 26
511 99 Sätila

Tel: 0301-425 50
Mob: 0704-23 23 94
 Gästboken
 
 
 
astrid

1998-02-17/2009-05-08
Sidan om min älskade SUCH Nelly "Astrid"

Min underbara första prinsessa!! Den 8 Maj 2009 lät jag dig stilla somna in! Du min älskade ledartik blev stolta 11år gammal.

Astrid, Asta, Kvasta, Lusen, Tofflan, Tanten... Ja kärt barn har många namn!!
Du var min första staffe tjej! Vi fann varandra av en slump! Skulle ju bara "titta" på valparna när du stal mitt hjärta! Ler och minns det som igår...
Du var den bästa första hund någon kan önska sig! Lättlärd och arbetsvillig, alltid sugen på något nytt... Inget var omöjligt!
Vi har tävlat och tränat allt från agility, lydnad, sök, spår mm. Sedan älskade du helt klart allt med utställningar från första tillfället och gjorde mig helt såld och fast i utställningsträsket! Du har verkligen lärt mig massor!!!
Du hade stort tålamod och fick många gånger fungera terapihund åt andra hundar! Du var den som alla besökare älskade mest och genast ville ta med sig hem! Du var en given flockledare hemma på kenneln!! Ett jobb som du skötte med glans!
Men åren gick och även min starkaste stjärna blev gammal... Pålagringar i armbågar och rygg gjorde dig stel! Redan 2008 trodde jag att jag skulle förlora dig men lyckades vända allt med smärtstillande samt massage/laser och nästan genast var min glada tös var tillbaka! In i det sista var du pigg och glad!
Men så plötsligt blev du akut sjuk... De sa på sjukhuset att ditt liv inte gick att rädda. Akut bukspottkörtel inflammation som troligen brustit! Jag tog mitt livs svåraste beslut... Jag lät dig stilla somna in i mina armar!
Du är en stolt mor till kennelns 2 första kullar med totalt 7 valpar. Bättre mor finns nog inte!
Jag saknar min ledstjärna här i livet. Jag saknar din pussgoa mage, dina stora goa öron, dina våta pussar. Du har påverkat och imponerat många. En mycket god förebild för rasen som år efter år funnits i rasmontern och du kommer alltid att förbli ihågkommen.
Livet utan dig är kallt och tomt. Jag kommer aldrig mer få höra dina djupa suckar eller ditt glada skall. Jag vet att du har det bättre nu! Men det saknas en stor del av mitt hjärta... jag har aldrig kännt mig så vilse. TACK för allt!! Men främst för den underbara tiden du fanns hos oss! Ta väl hand om dig tills vi ses igen!!

God natt älskade Astrid!
Det kommer aldrig finnas en så perfekt hund som DU!!

EVA OCH LARS

astrid