Spel för dig med djurintresse


Det finns alltid något som kan intressera oss djurägare när det kommer till spel. Självklart så är det ju så att djuren går i första hand men det kan vara trevligt att koppla av med något spel emellanåt. Och varför då inte välja något med djurtema?

Spelautomater

Något som gärna fångar vårt intresse är spel där vi har chans att vinna pengar. Spelautomater finns i alla former och färger. De finns i olika teman och inom djur så finns det massor att välja bland. Jungle Spirit är en spelautomat med djungeltema och du hittar flera olika typer av vilda djur som symboler i spelet. Björn, lejon, elefanter, krokodiler, skallerormar tillsammans med vackra växter från tropiska djungeln. Ett spännande och trevligt spel för dig med intresse djur.

Mobilspel

Det spel som de flesta kanske har uppmärksammat är Angry Bird men det finns tonvis med djurspel för din mobil. ta en titt på topplista hos Apple eller Android och du inser vilka roliga och intressanta spel som finns. Fördelen med dessa mobilspel är att det inte brukar kosta så mycket att ladda hem, De kan till och med vara gratis. Är det ett gratissspel så ladda ner det och prova. Skulle det vara ett spel som du gillar så behåll det. Annars så kan du radera det från din telefon och ladda hem något annat.

Spel online

Nätet erbjuder också en mängd spel som inte behöver kosta något. Det finns spel för alla åldrar och oavsett om man är vuxen eller barn så kan det vara skoj att spela något spel. Det är en avkoppling att få spela och ett tidsfördriv som alla kan syssla med om man har en stund över. Spelen blir allt mer utvecklade och betydligt roligare att spela med tiden.

TV-spel

Sonic Super Mario och Yosi är några små figurer som redan för länge sedan kom som populära spelfigurer. Sonic den lilla blå igelkotten är nästintill kulrförklarad idag. Super Mario och hans vän Yosi är också klassiker i sig. Harvest Moon är en spelserie där det gäller att bygga upp sin egna bondgård. Ju mer man spela desto roligare blir det. man kan besöka olika festivaler som Sheep Festival och Duck Festival.